Overwinteren

Overwinteren in Zuid Afrika

Zuid Afrika leent zich uitstekend voor overwinteraars. Als het in Nederland winter is, is het in Zuid Afrika volop zomer. Zuid Afrika is bekend bij vele vakantiegangers, vooral omdat het Afrika verbindt met het westen. Er zijn veel activiteiten, de infrastructuur is goed, maar bovenal kun je op vele plaatsen genieten van het authentieke Afrikaanse leven.
De temperaturen in december en januari zijn in Marloth park gemiddeld 35 graden. Dit is voor Nederlandse begrippen erg heet, maar doordat er in Mpumalanga een landklimaat heerst, waardoor de luchtvochtigheid niet zo hoog is als hier, voelt het minder warm aan.
Ubuntu Bush House staat garant voor rust in een vogelrijke omgeving waar u vooral 's ochtends en 's avonds regelmatig wild kunt verwachten. Op de stoep is het goed vertoeven, ook als het warm is. De constante wind zorgt er voor een heerlijke verkoeling. Tevens is er een splash pool waar u heerlijk, onder het genot van een drankje, in kunt afkoelen. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van airco, zodat ook de nachten aangenaam zijn.
Het winkelcentrum met supermarkt, groentewinkel en slager liggen 1,5 km van het huis, tevens bevindt zich daar een restaurant met een zwembad, een curiosa- koffiewinkeltje en een wasserette.
Bent u geënteresseerd in golf, dan kunt u terecht bij een van de 4 golfbanen in de buurt, zie Golfbanen in Mpumalanga.
Ook indien u geen golfliefhebber bent zijn er voldoende activiteiten in de buurt. Bij Tips en Trips vindt u een selectie van interessante plaatsen en rondreizen in de omgeving. Mocht u nog meer willen zien, in het huis ligt een boek met verschillende suggesties.